Vad händer 2021?

Här hittar du vad som händer hos oss på Brus i år. Vi hoppas att du finner något intressant.

Midsommar på Brus!

På midsommarafton kommer vi att ha en buffé mellan 12-15. Det blir varmrökt, kallrökt, såser, potäter, lite prinskorv, sill och dill, ost, knäcke och självklart svenska gubbar.
Vi lovar regnskydd och vädergudarna lovar uppehåll (just nu i alla fall).

Melodikryss på Brus

Från och med den 5 juni kör vi igång med melodikrysset igen. Krysset börjar 10.03 och frukosten börjar serveras 9.30. Kom i tid så du hinner att få din mat till bordet innan vi kör igång. Det ligger pennor och kryss utlagda på borden.

Hven på Brus!

Vi har fått den stora äran att hysa Hvens destilleri hos oss två kvällar i sommar. Ni kommer att få en gourmetprovning utöver det vanliga. Provningen sker i en kombination med olika tillbehör där smak och dryck går hand i hand. Vi vågar säga att ni kommer att få en upplevelse för livet.

Viskväll!

 Vi har de stora nöjet att få visduon Henrik och Alexandra till oss. Under en kväll i juli kommer ni att få njuta av deras härliga tolkningar av kända vissångare och egna verk. Vi vågar utlova en fantastisk stämning.
Mer info kommer senare.

Romprovning på Brus!

Ja visst är det så. Vi har nöjet att presentera Per Ädel som kommer att ha två provningar här på Brus. Datum satta till den 13e juli och 6e augusti. 18-20.
Mer info inom kort

Ölprovning - Succé!

Imperiebryggeriet är tillbaks i år och kommer att hålla ett par ölprovningar. Det blir en med Halländska mikrobryggerier och en där det blir mer en fördjupning i varför ölet smakar som det gör.

Patrik på Imperiebryggeriet har en fantastisk kunskap i ölet och  tar er igenom dessa kvällar på ett fantastiskt sätt. Boka i tid då platserna är begränsade.

Quizzkvällar

Vad sägs om lite hederlig quiz en god charkbricka och något gott att dricka till.

Kräftskiva på Brus!

I augusti händer det igen. Då blir det kräftskiva och skönsång här i vår trädgård. Vi pratar sånghäfte, knasiga hattar och fula haklappar, snaps och öl. Vi pratar hemmaslungad aioli och gött bröd. Vi snackar kläder efter väder men tak över huvudet.
Mer info kommer senare.

Mord på Brus!

Vi tar er igenom en trerätters med ett mord att lösa. Tävla mot varandra eller andra. En annorlunda kväll vill vi lova.

Tidigare aktiviteter och evenemang!

Fira lilla mamma!

På söndag har ni ännu en dag att fira på. Då är det alla mammor i olika former som får stå i fokus.

Detta kan ni fira hos oss med en 3 rätters måltid.

Landsbygdsquiz

BRUS      vad är       äta       göra      mötas       historia       dag för dag      kontakt

ÖPPETTIDER

Söndag- Onsdag 11-18
Torsdag stängt
Fredag 11-21
Lördag 9-21
Adress: Ätrafors 235

FÖLJ OSS

KONTAKT