Händer 2022!

Nedan finner du våra aktiviteter och event.

Axtornaslaget 1556

Följ med på en promenad bakåt i tiden till ett av Sveriges största slag i vår i historia. Det var här som vår tids flagga för första gången användes. Följ med på en spännande berättelse där man nästan kan höra hästarna gnägga, män skrika och kanonkulor vina. Vi avslutar med en fika i sann 1500-talsstil.


Boka här

Tidigare års aktiviteter ser ni nedan!

Champagneprovning!

Boka in den 30 juli i din kalender omgående för då blir det bubblor i massor med Magnus från Champagnebaren i Halmstad. Vi lovar en provning och Show som du aldrig varit med om tidigare!

Springtime spelar på Brus!

Lördagen den 28e augusti kommer Springtime till Brus. Det blir en härlig kväll med goa takter och bartömning. Maten som serveras denna kväll är hamburgare, räkmacka och caesarsallad. Bord och mat förbokas. Självklart går det att bara komma hit och ta en öl med. Skynda dig att boka plats för de går åt som smör i solsken.

Kan man verkligen äta sånt´?

Vad är egentligen möjligt att äta av alla växter som finns runt om våra tomter. Under ca 1 timme får ni följa med Juha på ett strövtåg runt knuten för att upptäcka naturens läckerheter."

Efteråt avnjuter ni lite smårätter som är kombinerade med det ni sett runt i kring er.

Väder efter kläder gäller då vi kommer att gå runt ute. Maten kommer att ätas under tak vid regn.

Hven på Brus!

Vi har fått den stora äran att hysa Hvens destilleri hos oss två kvällar i sommar. Ni kommer att få en gourmetprovning utöver det vanliga. Provningen sker i en kombination med olika tillbehör där smak och dryck går hand i hand. Vi vågar säga att ni kommer att få en upplevelse för livet.
2 juli
23 juli

Viskväll!

 Vi har de stora nöjet att få visduon Henrik och Alexandra till oss. Under en kväll i juli kommer ni att få njuta av deras härliga tolkningar av kända vissångare och egna verk. Vi vågar utlova en fantastisk stämning.
Mer info kommer senare.

Ölprovning - Succé!

Imperiebryggeriet är tillbaks i år och kommer att hålla ett par ölprovningar. Det blir en med Halländska mikrobryggerier och en där det blir mer en fördjupning i varför ölet smakar som det gör.

Patrik på Imperiebryggeriet har en fantastisk kunskap i ölet och  tar er igenom dessa kvällar på ett fantastiskt sätt. Boka i tid då platserna är begränsade.

Trubadur på Brus!

På lördag gäller det att gå man ur huse!

Vi har lyckats att få Andreas Andersson att sätta på sig gitarren och köra en helkväll här på Brus med låtar från då till nu. Vi kör på som en sann pubkväll med skön musik lite rev och coleslaw, goa öl och ett skönt häng. Boka bord och rev för att säkra er plats eller bara dyk upp och slå er ner där det finns plats.

Givetvis går det bra att beställa från vår vanliga meny på plats.

 


Musikbingo!

4e juli
18e juli
1a augusti
 Lagom till lunch så sätter Eric igång med musikbingo. Vad är då detta? Jo, det är som bilbingo eller kobingo eller bordsbingo... Eller ja, kärt barn har många namn men vi kan väl konstatera att det inte är vanlig bingo vi pratar om i alla fall.
100kr kostar det att vara med och vill man så bokar man en lunch till detta med. Det går självklart bra att köpa en fika och ha till sin bingo om man så önskar det. Tänk bara på att ha allting redo för när bingon drar igång så gäller det att hänga med :)
Så bjud nu med man, kvinna, barn, grannar, vänner och andra ni kommer att  tänka på så kör vi!

Quizzkvällar

Gå man ur huse! Utmana vänner, bekanta och grannarna för nu är det äntligen dags för quiz i Ätrafors igen. Inte mindre än 4 onsdagar framöver kommer den eminente Eric hit med sitt grymma quiz.
30 juni
7 juli
14 juli
21 juli
Klockslaget är 19-21 och det kostar 100kr per person att delta. Är du med och tävlar är du med om ett fantastiskt pris med.
För mer info och meny för kvällen tryck på knappen nedan nu!

Midsommar på Brus!

På midsommarafton kommer vi att ha en buffé mellan 12-15. Det blir varmrökt, kallrökt, såser, potäter, lite prinskorv, sill och dill, ost, knäcke och självklart svenska gubbar.
Vi lovar regnskydd och vädergudarna lovar uppehåll (just nu i alla fall).

Fira lilla mamma!

På söndag har ni ännu en dag att fira på. Då är det alla mammor i olika former som får stå i fokus.

Detta kan ni fira hos oss med en 3 rätters måltid.

Romprovning på Brus!

Ja visst är det så. Vi har nöjet att presentera Per Ädel som kommer att ha en provning här på Brus.

BRUS      vad är       äta       göra      mötas       historia      kontakt

ÖPPETTIDER

Onsdag - Söndag 11.00-18.00
Måndag - Tisdag är det stängt.
Adress: Ätrafors 235

FÖLJ OSS

KONTAKT