Varför går det inte bara som jag vill?

Under detta året som vi hållit på så har jag lärt mig så ofantligt mycket mer än vad jag någonsin haft lust med... Ett tag kunde jag allt om minireningsverk av olika sorter och att det faktiskt kan skilja en halv?! miljon kronor på olika system. Det gäller att vara om sig och kring sig och ifrågasätta precis allt. Nu tänker säkert vissa av er att det är ju inga problem för mig. Jag gör ju det till vardags. Ifrågasätter allt alltså.


Att ännu inte kunna börja bygga på Brus utan sitta och vänta, är inte riktigt min eller Mattias grej. Men samtidigt så har alla förskjutningar av projektet lett till något mycket bättre. Men ändå...


På nyårsafton satt vi med vänner och en av dem råkar även vara vår elektriker. Man kan ju inte helt släppa projektet, så jag ställde en snabb fråga ang elkablar. Har lite grand glömt av att vi nog inte bara kan dra en förlängningssladd mellan vårt hus och Brus med servicehus. Det är detta som nu ger denna otroligt snygga bild som jag gärna delar med er. Har suttit och stirrat djupt in i datorn för att få förståelse för detta nya "problem". Dock fick jag eminent hjälp av både Benny och Ola på Assemblin som är de som hjälper oss. Fick dock hicka en stund när han sa att jag kunde räkna med att det säkert tar 2 månader innan en serviskabel är på plats. Sedan kom jag på att vi inte riktigt ännu behöver elen.

Så nu har Mattias fått uppdraget att se över hur mycket el diverse apparater, värmepumpar, solsystem och annat drar i energi. Han är jätteglad!I morgon ska vi nog få alla ritningar klart för att kunna skicka in. Nu har vi lyckats få ihop KA, öp dp och allt vad det heter. ansökan för avlopp går iväg med och livet leker igen.


Ja, just det ja. Vattenproverna...