Följ oss på vår resa!

Förra hösten började vi spinna på vad vi vill göra med den gamla kraftstationen. Det är en otroligt vacker byggnad som vi vill väcka till liv igen. Vi vill rätta till det som tidens tand och människans hand förstört lite grand. Vi vill ta in ljuset och bjuda in människorna.


Vi vill bygga upp en restaurang som tänker småskaligt, som vill vara rädd om naturen och vår jord. Där vi samarbetar med alla runtikring oss. Att vi tänker hållbart hela vägen ut, så långt vi mäktar med.


Att erbjuda en mötesplats för olika tillfällen. Affärsmöten, måndagsmöten, bröllop och begravning. Eller varför inte en konstutställning eller föreläsning om hållbarhet. Vad sägs om en blombindarkurs eller en höstmarknad. Det är bara fantasin som sätter gränser! Många tänker stort vi tänker allt – fast i liten skala.

Vad sägs om att koppla av och koppla ner? Ha ett möte i skogen? Krama ett träd och lära dig andas för en stund? Eller bara komma för en go fika med grymt bra kaffe och sitta och njuta av bruset? Eller ta del av tidens tand med berättelser om vad som funnits här och runtikring. Ta en promenad och bara njuta?
Allt är möjligt – bara du sätter gränser.

Så med detta sagt så bjuder vi in Dig att vara med på vår resa mot vårt mål. Vår förhoppning och starka tro är att vara igång till nästa sommar – på något sätt i alla fall